Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. listopadu 2017 9:47
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Samey představuje cover ke svému debutovému sólu. Zobrazuje na něm upřímnou emoci na detailech vlastní tváře

HUDBA
Uložit Uložené

Jen málokdo by čekal takto výstřední a zároveň upřímný cover.

Samey bezpochyby ví, jak upoutat pozornost. Od vydání prvního tracku z dlouho připravovaného alba začala jeho aktivita na sociálních sítí opět stoupat. A my jsme jedině rádi. Dnes v podvečer nám odhalil cover alba Mama neviem kedy pridem domov. Pod fotografii zveřejněnou na instagramovém účtu napsal: “Toto je cover mojho albumu, ktoreho predprodaj sa spusta s nasledujucim videosinglom. Album je venovany vsetkym. Dakujem, ze tu mozem byt a tvorit” .

Vděčnost a úctu k fanouškům se Samey snaží vyjadřovat v každém příspěvku. Možná i díky tomu jsme nabyli dojmu, že fotografie, která tvoří přední část coveru, je zachycená právě z jednoho z koncertů, které v minulosti už proběhly. Ale kdo ví… Tenhle umělec nám dává téměř ve všem dostatek prostoru, interpretovat si věci takzvaně po svém. Tour nese stejný název, jako jedna ze skladeb na albu (konkrétně číslo osm, kde uslyšíme i Dalyba), a to Rockstar steez.

A bude rozdělena na dvě části. První část startuje už 26.12. a to v Brně, 27. a 28.12. jsou dny vyhrazeny pro Bratislavu, poté 29.12. bleskový přesun do Prahy a konečná zastávka 30.12. bude v Košicích. Druhá část začně přibližně v polovině února a kde všude uslyšíme a hlavně uvidíme Sameye hrát se zatím projednává. No… Mama neviem kedy pridem domov - může to být snad ještě víc výstižnější?

 

toto je cover mojho albumu, ktoreho predpredaj sa spusta s nasledujucim videosinglom. album je venovany vsetkym. dakujem, ze tu mozem byt a tvorit

Příspěvek sdílený mama neviem kedy pridem domov (@sameyhahacrew),

Domů
Sdílet
Diskuse