Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. prosince 2017 20:32
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Eminem v rodném Detroitu otevřel restauraci Mom's Spaghetti. Odkazem na legendární skladbu promuje své album

ZAJÍMAVOSTI EMINEM
Uložit Uložené

Detroitský raper otevřel restauraci s výmluvným názvem.

Jeden z nejlegendárnějších veršů Eminema pochází ze skladby Lose Yourself a zní „His palms are sweaty, knees weak, arms are heavy, there's vomit on his sweater already, mom's spaghetti.“ Právě matčiny špagety se staly charakteristickými zejména na internetu a mezi fanoušky jsou mimořádně populární až dodnes, což využil Eminem se svým týmem, aby v jeho rodném městě Detroit na pár dní otevřeli speciální restauraci s názvem Mom's Spaghetti. Restaurace bude součástí klubu The Shelter, kde se odehrála velká část rapových soubojů z oceněními ověnčeného filmu 8. míle a návštěvníci si budou moci vybrat z velmi jednoduchého menu.

Na výběr budou čisté špagety, špagety s masovými koulemi, ale také speciální „S'ghetti sendvič“. Ani ceny přitom nejsou zcela tragické, protože za špagety zaplatíš 5 či 8 dolarů nebo si můžeš vybrat sendvič za 5 dolarů. Nejlepší součástí celé restaurace je však možnost zakoupit si exkluzivní oblečení z nové Eminemovy kolekce, která byla vydána při příležitosti oficiálního spuštění prodeje nového alba Revival.

Doporučeno
Divoký gangster, který beefuje s Eminemem, nebo střízlík s růžovou kytarou? Zjisti, kým je Machine Gun Kelly Divoký gangster, který beefuje s Eminemem, nebo střízlík s růžovou kytarou? Zjisti, kým je Machine Gun Kelly 9. června 2023 8:30


Domů
Sdílet
Diskuse