Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. ledna 2018 14:55
Čas čtení 0:00
Radka T.

Bohaté londýnské dětičky provokují luxusem. V novém roce se nezapomněly pochlubit ani superdrahými auty

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Zbohatlíci z Londýna odstartovali nový rok ve velkém stylu.

Narodit se do pořádně bohaté rodiny nemusí být na škodu. Vědí o tom i dětičky boháčů, které už asi nevědí, co z nudy dělat. Nakupují si nebo užívají jen ty nejdražší věci a samozřejmě se jimi neváhají pochlubit na sociální síti.

Díky profilu jako Rich Kids of Instagram se může kdokoliv podívat, jaké bohatství mají k dispozici děti, které se narodily do majetné rodiny. Zda jejich rodiče získali své majetky legální cestou, je věc druhá. Ale ani to dětičkám nebrání pochlubit se svým životem na Instagramu.

Kromě profilu Rich Kids of Instagram existují i různé odnože, rozdíl je už jen v tom, ze které země mladí zbohatlíci jsou. Zajímavým profilem je proto i Rich Kids of London. Ten v posledních dnech zaplavily provokativní fotky, kde hrají hlavní roli zejména drahá auta. Jedno z nich nechává odfouknout obrovské množství peněz, které za ním poletují ve vzduchu. Bohaté londýnské dětičky si je totiž mohou dovolit vyhazovat jako smetí.

Nechybí však ani další provokativní fotky. Luxusní technologické hračky, let v soukromém letadle či exotická dovolená – s penězi svých rodičů je možné všechno. A zatímco běžní smrtelníci si s příchodem ledna dávají cíle, jak konečně alespoň něco ušetřit, londýnské bohaté dětičky odstartovaly nový rok ve velkém stylu.

Domů
Sdílet
Diskuse