Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
10. ledna 2018 20:31
Čas čtení 0:00
Richard Balog

Rytmus v Nike Mag za více než 120 tisíc nebo Leoš Mareš ve Fendi. Co měly oblečené známé osobnosti v posledních týdnech?

MÓDA
Uložit Uložené

Móda je již od nepaměti pevnou součástí showbyznysu, a to nejen na zahraničním poli, ale také u nás. Každý, kdo se pohybuje ve „vyšších“ společenských kruzích, rád vypadá dobře, protože tím do jisté míry dělá reklamu a může mu to zaručit různé další pracovní příležitosti.

Nejen rapeři, modelky či zpěvačky však mají módu v oblibě a pozorně sledují dění kolem ní, ale i takoví sportovci si ve volném čase rádi dopřejí trendové či nadčasové kousky. Své o tom ví například Dominika Cibulková, která i díky osobnímu stylistovi Andreji Kusalíkovi vypadá vždy fantasticky a vskutku stylově. V dnešním článku avšak nebudou chybět ani jména jako Rytmus, Ego, Nik Tendo, Monika Bagárová, Michaela Kociánová či Magdaléna Šebestová. Pojďme se na ně podívat.

Hned na úvod tu máme zmíněného piešťanského krocana, který ze svého botníku tentokrát vytáhl exkluzivní Nike Mag v hodnotě kolem 120 tisíc korun.

 

A post shared by @rytmusking on

Česká zpěvačka Monika Bagárová si nesmírně oblíbila kousky z rukou Michaela Kováčika, jehož práce je charakteristická čistými liniemi i barvami.

 

A post shared by Monika Bagárová (@bagarovamonika) on

Miss Slovenska za rok 2009, Barbora Franeková má jeden z nejlepších módních vkusů v našich dvou milovaných republikách, o čemž svědčí i její outfit níže. Hlava magazínu TOP Fashion si na otevření PRIVEÉ - beauty & fashion lounge oblékla kousek od La Formela a vypadala božsky. 

Ego aktuálně nosí spíše vysokou módu, a tak ho často můžeme vídat v kouscích od Gucci, Louis Vuitton či Versace jako na snímku níže během návštěvy bratislavské prodejny Footshopu

 

A post shared by Michal Straka (@egoemo) on

České rapové scéně vládne label Milion+, ve kterém kromě Logica či Jicksona najdeme také talentovaného interpreta jménem Nik Tendo. Právě ten nedávno spojil svou kreativitu s My Dear Clothing a vznikla povedená mini-kolekce. 

 

A post shared by NIK TENDO (@goldcigo) on

 

A post shared by NIK TENDO (@goldcigo) on

 

A post shared by NIK TENDO (@goldcigo) on

Výběr outfitů známých tváří z našich končin, ve kterém by chyběla Michaela Kociánová? Pro nás nepředstavitelné. V NYC bylo před vánočními svátky poměrně teplo, a tak si slovenská topmodelka mohla dovolit obléci jen krátký top, volné kalhoty a běžecké tenisky. 

Nekorunovaný král mezi českými moderátory Leoš Mareš si na módě ulítává už poměrně dlouhou dobu a častokrát je součástí i různých tuzemských magazínů. Naposledy si zahrál na Jimiho Hendrixe v příloze HN s názvem Proč Ne?!, Kde měl oblečenou například bundu Fendi. 

 

A post shared by Leoš Mareš (@leosmares) on

Tereza Haščáková aka TTAPPLE v bundě Moncler, čepici Givenchy, kalhotách Stussy a mikině z vlastního merche. 

 

A post shared by Mr. Rager (@ttapple) on

Magdaléna Šebestová má styl v malíčku a výhled z dubajské budovy Burj Khalifa si užívala jen v nadrozměrném topu Kenzo. Partnerka dnes už bývalého fotbalového reprezentanta Jana Ďurici díky své štíhlé postavě vypadá vždy úžasně. 

 

A post shared by Magdalena Sebestova (@meggieseb) on

Dominika Cibulková vstoupila do aktuální sezóny v australském Sydney vítězně. Koncem minulého roku si dala od tenisu krátkou pauzu a mimo jiné stihla také focení pro magazín TOP Fashion, jehož podepisování absolvovala v outfitu Balenciaga. 

"My sme rap a móda,
Zrazu je rap v móde,
Som tu doteraz trend s mojou crew a to nepopreš
LV vzor na mojom opasku
LV vzor na mojej taške
Sme level up" 

 

A post shared by D L Y B (@dalybhahacrew) on

Domů
Sdílet
Diskuse