Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. ledna 2018 22:11
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Poslední fotka s kamarády před jejich zastřelením. Nejúdernější reklamy bojují proti nechutným lidským praktikám

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Virální reklamy, které se snaží měnit svět.

Ověřený přístup, aby si reklamy všimlo co nejvíce lidí, je s ní jednoduše šokovat populaci. Pohoršeni lidé si mezi sebou začnou dílo sdílet a v nejlepším případě o reklamě napíšou i vlivná média, což jí rázem přidá na organické popularitě. Vytvořit takový poutač však ani náhodou není jednoduché a často je k tomu třeba pořádnou zásobu mimořádně kreativních mozků.

Reklamy, o jakých je řeč, sesbíral portál Brightside, díky čemuž se můžeme podívat na jedny z celosvětově nejúspěšnějších kampaní, které však upozorňují na dobrou věc.

Ať už jde o rodinné násilí namířené vůči dětem, týrání zvířat, tvoření zbytečného odpadu nebo genocidu, na podobné problémy je třeba vždy neprodleně upozornit, aby se jimi ta racionální část společnosti začala s vážným přístupem zabývat. Právě následující plakáty byly vytvořeny s cílem šokovat, tak nám do komentářů určitě napiš, zda některé z nich nezašly až příliš daleko.

Domů
Sdílet
Diskuse