Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. února 2018 3:35
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák Oskar Almássy

Westworld se vrací! Stylový trailer plný smrti a revoluce ohlašuje start 2. série na duben 2018

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

HBO právě ukázalo pořádně krvavé záběry z 2. série Westworld, která začne už co nevidět.

I když o druhé sérii hitu Westworld stále nemáme tolik informací, kolik bychom si možná přáli, nic to nemění na skutečnosti, že nová ukázka patřila bezpochyby k těm nejočekávanějším slibovaným trailerům během víkendového Super Bowlu.

Westworld se vrací! Stylový trailer plný smrti a revoluce ohlašuje start 2. série na duben 2018
Zdroj: HBO/Entertainment Weekly

A velkou zásluhu na tom má vynikající debutová série, které jsme se na obrazovkách známé americké stanice HBO dočkali už v roce 2016. Její pokračování nám bylo přiblíženo dnes během Super Bowlu, a to stylovým trailerem níže.

Ten přináší spoustu dosud neviděného materiálu a naznačuje i pořádnou dávku násilí, brutality i napětí. Za pochodu variace na Kanyeho Runaway jsme se navíc dozvěděli, že první z 10 nových dílů uvidíme už v neděli 22. dubna 2018.

Co ale vlastně o druhé sérii víme? Nuže, karta se v zábavním parku obrátila a roboti si budou chtít na brutálních návštěvnících vybít svou zlost. Hromadné popravy, znásilnění a mučení se tak návštěvníkům pořádně vymstí, přičemž ve Westworldu nebude v bezpečí vůbec nikdo. Tvůrci Jonathan Nolan a Lisa Joy navíc prozradili, že se budou nadcházející epizody nést ve značně rozdílném duchu.

Z herců se vrátí Evan Rachel Wood, Thandie Newton, Jeffrey Wright, James Marsden, Ben Barnes, Ed Harris, Jimmi Simpson a další, které doplní i nováčci jako například Gustaf Skarsgard, Betty Gabriel, Fares Fares, Katia Herbers, Neil Jackson, Jonathan Tucker či Hiroyuki Sanada.

Pro více informací o nových postavách a příběhu klikejte sem. Jak se vám zamlouvá nový trailer? Těšíte se na druhou sérii?

Domů
Sdílet
Diskuse