Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. února 2018 18:02
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Přišli na Black Panthera, ale pustili jim Padesát odstínů. Pobouření i pobavení diváci proměnili svůj zážitek ve virální hit

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Ani v kinech už si člověk nemůže být ničím jistý.

Filmové studio Marvel opět zabodovalo a se svým novým filmem Black Panther se chystá lámat rekordy. Ačkoli filmy Black Panther a Fifty Shades Freed prakticky nelze považovat za konkurenci, existuje mezi nimi mnohem bližší spojení, než bys mohl předpokládat. Na vlastní kůži se o tom přesvědčili návštěvníci kina v Atlantě, kteří si přišli užít film o superhrdinovi z vymyšlené africké země Wakanda, ale místo toho po usazení mohli zhlédnout erotický film ze zmiňované série.

Jamie Dornan a Dakota Johnson se před nimi na stříbrném plátně vzali a odletěli v soukromém letadle, kde si to ještě stihli rozdat, avšak pobouřený kinosál neměl chuť sledovat souložící herce, protože si přišli po svoji pravidelnou dávku superhrdinů. Diváci v kinosále vše samozřejmě zaznamenali díky svým smartphonům a zanedlouho byl celý trapas zavěšen na internetu, přičemž se tisíce lidí s chutí smály plnému sálu čekajícímu na superhrdinský film, místo nějž si mohli vychutnat erotickou jednohubku.

Kino naštěstí svou chybu po pár minutách napravilo, ale i tak získalo nečekanou publicitu a zákazníci dokonce i pět minut filmu, za který si ani nezaplatili. A kdo ví, co se mezitím odehrávalo v místnosti promítačů.





Domů
Sdílet
Diskuse