Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. března 2018 15:48
Čas čtení 0:00
Denisa Bodková

Známé instagramové blogerky představily novou kolekci sexy podprsenek přímo v ulicích velkoměsta

Uložit Uložené

K zástupu dívek v čele s Valentinou Ferragni se přidaly i české blogerky Alex Sedláčková a Kristy Patyková.

To, že se ženy milují pěkně oblékat, nakupovat a předvádět se v nových trendy kouscích je každému jasné. Chceme se líbit a i když nás většinou mnohé věci omrzí, v naší skříni se najdou i takové, kterých se roky nedokážeme vzdát. Pokud se bavíme o oblékání, kromě toho, co máme momentálně na sobě, je pro nás stejně důležité i to, co máme pod vrstvou šatů. Předpokládám, že mužům se právě rozjela fantazie.

Mnohé obchodní módní řetězce ví, že ženy si na výběru spodního prádla dávají záležet a vsadily i na tuto kartu. V zadních regálech za blůzkami nebo džínami nám nabízejí podprsenky, krajky či korzety nejrůznějšího druhu či barvy.

Známé instagramové blogerky představily novou kolekci sexy podprsenek přímo v ulicích velkoměsta
Zdroj: Tezenis

Známá italská módní značka Tezenis už léta ženám přináší potěšení v podobě originálních kolekcí spodního prádla a dělá z nás ještě hezčí bytosti. Nejnovější kolekce podprsenek nese název Berlin a Tezenis ji chtěl co nejefektivněji představit ženám po celém světě. A jak jednodušeji to udělat než přes známé instagramové blogerky, které módu milují a lidé milují je?

A tak se na pár dní z Berlínu stalo místo, kde se setkaly známé hvězdičky z různých zemí a předvedly se trochu odvážněji než obvykle. K zástupu dívek v čele s Valentinou Ferragni se přidaly i české blogerky Alex Sedláčková Kristy Patyková a ukázaly i to, co jindy zůstává zahaleno. Mladý a energický Berlín tak zažil opravdu sexy prohlídku těch nejznámějších blogerek, které podprsenky představily na vlastním těle. Přesvědčit se o tom můžete sami níže.

Více můžete vidět na web stránce Tezenis nebo na jejich Instagramu.

Zpět
Sdílet
Diskuse