Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. března 2018 16:47
Čas čtení 0:00
Denisa Bodková

Jak být pro ženy více přitažlivý? Těchto pár návyků ti v tom pomůže

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Péče o pleť by dnes už pro muže neměla být tabu.

Existují dva typy mužů. Ti, kteří o svou pleť pečují více a ti, kteří méně, popřípadě vůbec. V dnešní moderní společnosti všude převládá kult vlastního těla. Opájíme se vlastní krásou a už nikomu není divné, když se i páni o sebe starají o něco více, než tomu bylo v minulosti. Muže ujišťujeme, že pokud budou všechno dělat s mírou, při zvýšené péči jim testosteron neubude. Právě naopak, budou pro ženy ještě přitažlivější a sami budou sebevědomější. Pojďme si tedy říci o tom, jak být ještě více „hot“ a hlavně bezbolestně!

 

Ošetření po holení

Pokud jsi z těch, kteří podlehli módě neholit se a pěstují si svou bohatou bradku (pro některé méně bohatou), tento odstavec klidně vynech. Muži, kteří si jedou „baby face“ a pravidelné holení je jejich rutinou, mají určitě zkušenosti s podrážděnou pokožkou. Při odstraňování vousů dochází k narušení ochranného filmu na povrchu pokožky. Vzniká podráždění a zvyšuje se riziko proniknutí bakterií. Pokožka je citlivá, vysušená a mohou se objevit zarudlé vyrážky. Proto doporučujeme, aby si muži zvolili vhodnou kosmetiku určenou pro ošetření pleti před i po holení.

Jak být pro ženy více přitažlivý? Těchto pár návyků ti v tom pomůže
Zdroj: unsplash.com

Pravidelné čištění

Zvyk je železná košile, a to platí i v tomto případě. Muži mají mnohem mastnější pokožku než ženy, což zapříčiňuje i vznik výrazných pórů. Určitě ses setkal s nehezkými černými tečkami, které dokáží pokazit image i dokonalému krasavci. Odborně se nazývají komedony a mohou značit i vážnější kosmetický problém. Nejčastěji se vyskytují na nose, bradě nebo čele, v horších případech i na tvářích a jsou jistou formou akné. Tím že je mužská pokožka hrubší a mastnější, třeba k ní také tak přistupovat. Teček se nezbavíš po jednom nebo třech odfláknutý čištěních a také nepostačí „krást“ z koupelny kosmetické přípravky tvé přítelkyně. V drogerii i na internetu najdeš vhodné pleťové či micelární vody, masky či čisticí peelingy určené přímo pro mužskou pokožku.

NÁŠ TIP: GARNIER Pure Active – peeling proti černým tečkám, který najdeš ZDE. Peeling je obohacen o účinné antibakteriální složky a mikročástice. Díky jeho účinku a díky přírodním regeneračním a obnovujícím přísadám zabraňuje vzniku stop po akné. Stačí když malé množství přípravku naneseš na předem navlhčenou pleť obličeje a jemně vmasíruješ. Potom dokonale opláchnout vodou a hotovo!

Hydratování

Mužská pokožka je bohatší na kolagen, je elastičtější, zadržuje více vody, a proto i stárne pomaleji. Avšak na každého jednou dojde, a proto pokud chceš zůstat i po pětatřiceti letech svěžím mladíkem, začni už teď. Na trhu je množství krémů vyvinutých speciálně pro muže, protože jejich pleť má úplně jiné fyziologické požadavky a univerzální krém rozhodně nestačí. Vyhneš se suché pokožce a ženám budeš navíc ještě i pěkně vonět.

Takže kluci, nestyďte se zajít do drogerie a trochu se nechat pohýčkat. Určitě to ocení i něžnější polovičky.

Domů
Sdílet
Diskuse