Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
20. března 2018 19:24
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Izolovaný ostrov, nespoutaný sex a hromada mladých lidí. Fotografka zažila v hostelu na tropickém místě zážitky jako z pohádky

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Mladá Němka nechtěla nikdy o konkrétním umístění hostelu podrobněji hovořit.

Levné cestování je dnes cílem každého druhého mladého člověka. V angličtině se mladí cestovatelé s nevelkým rozpočtem nazývají „backpackers“, protože nejčastěji cestují pouze s batohem na ramenou. Zařadila se mezi ně i německá fotografka Rebecca Rutten, která už v roce 2014 navštívila exotický hostel v blíže nespecifikované zemi. Hostel samotný se nacházel na tropickém ostrově, ale fotografka nikdy nechtěla blíže hovořit o tom, kde přesně se nachází, aby tam najednou nezačaly proudit tisíce návštěvníků.

Hostel představuje pro mladé cestovatele oázu klidu. Během pobytu se návštěvníci zcela odstřihnou od svých každodenních povinností a zůstávají tam klidně i pár měsíců, aby si užívali nespoutanou zábavu. Všichni tam podporují bezstarostný sex mezi návštěvníky a večer co večer teče alkohol proudem, přičemž zábavy se musí zúčastnit každý návštěvník.

Vytváří se tam díky tomu speciální komunita, v rámci které pobíhají i opice či štíři, ale podtrhuje nespoutanost mladé duše. Podobných ubytoven dokonce po světě existují desítky, takže se stačí dostat do správné party a tvůj život by mohl být na pár měsíců mnohem dobrodružnější. Více informací o projektu mladé fotografky najdeš i na jejím Instagramu.

 

Domů
Sdílet
Diskuse