Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
29. března 2018 16:42
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Oslavil již 40. narozeniny, ale stále je panic. Jeremy nikdy neměl sex a v upřímné zpovědi se rozpovídal o tom, jak se mu život komplikuje

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Příběh muže, který by chtěl sex zažít, ale v minulosti mu v tom bránila řada faktorů.

Ztráta panictví patří v životě muže mezi nejvýznamnější události. Při první sexuální zkušenosti se člověk obává, co všechno se může pokazit, ale přemýšlí i nad tím, zda svého partnera uspokojí. Průměrný věk, kdy muži ztrácejí své panictví, se pohybuje okolo hranice 17 až 18 let, avšak existují miliony starších mužů, kteří ještě žádný sexuální zážitek neměli.

Není na tom nic špatného, přeci jen mnozí z nich se rozhodli sexu vyhýbat a jiní by si ho zase chtěli vyzkoušet, jenže vždy se jim pod nohy připlete překážka. Jeremy by se našel v druhé skupině. Loni oslavil své 40. narozeniny a i když je navenek vyrovnaný a nezávislý muž, ve skutečnosti ve svém nitru ukrývá tajemství o tom, že sex ještě nikdy nezažil.

Oslavil již 40. narozeniny, ale stále je panic. Jeremy nikdy neměl sex a v upřímné zpovědi se rozpovídal o tom, jak se mu život komplikuje
Zdroj: tumblr

O svém tajemství zatím vyprávěl jen lidem, které by mohl spočítat na prstech jedné ruky. Nikdy ho nezneužil k tomu, aby získal od kamarádky sex z lítosti. Před pár měsíci však souhlasil s rozhovorem pro portál Vice a vyprávěl v něm o zákoutí života, ve kterém ani po 40 letech nevyzkoušel pohlavní styk.

Jeremy neměl jednoduché dětství. Už od narození trpěl vrozeným onemocněním, které mu ovlivňovalo produkci hormonů. Jeho rodiče si rychle všimli, že jejich syn neroste stejným tempem jako vrstevníci, a tak museli lékaři konstatovat, že produkce hormonů je minimální nebo žádná, což znamenalo řadu problémů.

Od dětství musel Jeremy pravidelně chodit na injekce a užíval i různé tabletky, aby hladinu hormonů ve svém těle stabilizoval. Psychice mladého chlapce s podobnou chorobou nepomáhal ani fakt, že se rodiče neustále stěhovali z místa na místo. On si proto jen těžko hledal cestu k lidem a sociální interakce nepatřila mezi jeho silné stránky. Neměl mnoho kamarádů a o dívce mohl jen snít.

Po příchodu do puberty se problém ještě více prohloubil. Jeremyho tělo nedokáže produkovat ani testosteron, a tak mu jednoduše chyběla jakákoli chuť na sex. Masturbovat začal až krátce před třicítkou, protože v té době dostával silnější dávky testosteronu, a do té doby zažil i intimní situaci s ženou, která ovšem neskončila slavně.

Oslavil již 40. narozeniny, ale stále je panic. Jeremy nikdy neměl sex a v upřímné zpovědi se rozpovídal o tom, jak se mu život komplikuje
Zdroj: tumblr

Za svůj život se pomocí internetové seznamky setkal se dvěma ženami, které dostal i do postele. Neměli spolu sex, ale spali spolu v jedné posteli a i když předehra proběhla bez potřebných hormonů, Jeremy nebyl schopen dosáhnout erekce.

Nedokážeš si ani představit frustraci muže, který by sex velmi rád vyzkoušel, ale bez vlastního zavinění to pro něj nebylo fyzicky možné. O pár let později spal v jedné posteli s další ženou, avšak tehdy se objevil nový problém. Nepřeskočila mezi nimi jiskra, a tak neměl Jeremy ani žádný tlak, který by ho mohl po sexuální stránce pohánět kupředu.

Před rokem oslavil 40. narozeniny a začal již zvažovat i alternativy. V minulosti nechtěl v žádném případě využít služeb profesionálních sexuálních pracovnic, protože vždy toužil po tom, že potká ženu svých snů. Chtěl svůj první sex zažít ve velmi intimní a citové atmosféře, ale dnes by se k setkání se sexuální pracovnicí nechal přemluvit.

V hlavě neustále přemýšlí nad tím, že pokud jednou pozná svou vysněnou polovičku, možná ji odradí jeho nezkušenost v sexu, což nechce dopustit. Uvědomuje si, že sexuální premiéra bude plná trapasů a nechce být špatným milencem až do konce života.

Oslavil již 40. narozeniny, ale stále je panic. Jeremy nikdy neměl sex a v upřímné zpovědi se rozpovídal o tom, jak se mu život komplikuje
Zdroj: tumblr

Jeremy o svém tajemství nemluví. Často však ve svém nitru pociťuje, že nedokáže reagovat na příběhy svých kamarádů o sexu, nebo chápat filmy či hudbu s erotickým nádechem. Nikdy neměl skutečný vztah a nedokáže se vcítit do kůže lidí, kteří jich za sebou mají už možná i desítky.

Dnešní sexualizovaná kultura mu s psychickým stavem nepomáhá. Na druhou stranu, Jeremy věří, že ve svém věku a po různých životních zkušenostech bude schopen překonat prvotní trapasy a potká ženu svého života, i když mu to potrvá o pár let navíc.

Domů
Sdílet
Diskuse