Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
29. května 2018 v 16:57
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Vyhraj to, co ještě neexistuje. Češi zorganizovali snad nejbizarnější soutěž o výhry z roku 2028

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Rok výroby tvého nového smartphonu, tenisek nebo kola je až 2028.

Trendy v potravinářském průmyslu směřují k používání superfoods nejen v jídle, ale i v nápojích. Jedním z takových moderních a trendy nápojů jsou i produkty Body & Future. V řadách této značky najdeme smoothies například na detox nebo podporu mentální činnosti s jinanem a s kombinací zastudena lisovaných olejů z ořechů. Rovněž funkční rostlinná mléka s vysokým obsahem proteinů (vhodné i pro vegany) nebo funkční vitamínové vody s obsahem látek ze švýcarských laboratoří na podporu imunity, zvýšení výkonu či redukci únavy.

Co je pro nás ale nejdůležitější – na rozdíl od některých populárních produktů na našem trhu, žádný z nápojů Body & Future neobsahuje konzervační látky.

Body & Future přichází se snad nejbizarnější soutěží, jakou jsme kdy viděli. Stačí na stránce bodyandfuture.eu vyplnit formulář, čímž se automaticky zapojíš mezi potenciální výherce cen z budoucnosti. Vyhrát můžeš smartphone, tenisky a kolo, které budou představeny a vyrobeny v roce 2028, což znamená, že získáš to, co teď vlastně ani vůbec neexistuje.

Společnost McCarter vyrábějící tyto moderní a trendy nápoje chce pravděpodobně soutěží demonstrovat, že Body & Future tvoří budoucnost už dnes, což je zdařilou metaforou.

Vyhraj to, co ještě neexistuje. Češi zorganizovali snad nejbizarnější soutěž o výhry z roku 2028

Do komentářů nám klidně napiš, jestli jsi někdy měl možnost vidět bizarnější soutěž. Na závěr jen připomenu, že registrovat a ucházet se o výhry z budoucnosti můžeš jen do 31. 5. 2018, takže doporučujeme pospíšit si.

Domů
Sdílet
Diskuse