Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. července 2018 15:55
Čas čtení 0:00
Adam Lukáč

Tajemná raketa způsobila multidimenzionální trhlinu. Fortnite znovu přilákalo řadu hráčů, kteří místo zabíjení spolupracovali

TECH
Uložit Uložené

Konec čtvrté a začátek páté sezóny odhaluje další příběh.

Hráči Fortnite měli o zábavu postaráno. Místo toho, aby se navzájem zabíjeli jako v každé battle royale hře, všichni si dali na chvíli pauzu a společně sledovali start tajemné rakety.

Ne, ve hře nebylo zakázáno zabíjet a jeden druhého mohl eliminovat, ale pokud bys zemřel, neviděl bys celý event na vlastní oči. Každý to hned pochopil a většina hráčů spojila síly a začala z materiálů budovat jakousi vyhlídkovou plochu.

Neuvěřitelné. Bez jakékoliv komunikace jednoduše začali spolupracovat, jen aby každý z nich viděl začátek dalšího příběhu, který bude stát za změnou mapy a zanedlouho přinese novou herní sezónu. Díky Epic Games a jejich nápadům se stalo Fortnite nejlepší hrou na světě.

Pokud jsi fanoušek už od začátku, sám vidíš všechny změny a vylepšení, která se přidávají či mění každou chvíli. Vývojáři se o hru starají a lidé ji milují.

Ale co se vlastně stalo? Blízko lokace Snoby Shores byla ve 22:30 vypuštěna raketa. Letěla až do vesmíru, ale po chvíli ticha se vrátila a vysokou rychlostí skoro narazila do země. Těsně nad zemí vletěla do jiné dimenze, začala se řítit celou mapou a znovu změnila směr. Postupným vytvářením tajemných prasklin, které vždy zmizely, vyletěla směrem nahoru a zmizela v masivní multidimenzionální díře.

 

Nikdo neví, co přesně event znamenal, ale oficiální konec čtvrté sezóny má být až za dva týdny. Pravděpodobně jde tedy o začátek příběhu pro pátou sezónu.

I když jsme na začátku zmínili, že se všichni společně dívali na raketové divadlo z perfektního místa, jeden zákeřný hráč se přeci jen našel. Když vzlétla raketa, neznámý nepřející začal ničit základy robustní stavby, až vše zmizelo a hráči spadli na zem, což bylo pro každého smrtelné.

Všichni, co zemřeli, tedy neviděli celý event kvůli jednomu sobeckému hráči, který si díky nepěknému počinu připsal 48 eliminací, čímž velmi jednoduše překonal rekord 33 zabití v sólo módu. Na Twitteru schytal vlnu nenávisti, protože zničil zábavu skoro padesáti hráčům. Ti se museli na celé divadlo podívat jen ze záznamu. Video, kde spadli všichni hráči, najdeš zde.

Domů
Sdílet
Diskuse