Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. července 2018 11:59
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Japonci po vypadnutí z MS uklidili šatnu, poklonili se fanouškům a rusky poděkovali organizátorům

SPORT JAPONSKO
Uložit Uložené

Japonští fotbalisté si rychle získali srdce fanoušků.

Japonské fotbalové mužstvo se na mistrovství světa rychle stalo oblíbencem všech fanoušků. Skromní diváci na stadionech uklízeli po skončení zápasů a ani hráči nezůstali svému jménu nic dlužni. Po nešťastné prohře s Belgií a vypadnutí z mistrovství po sobě uklidili celou šatnu.

V jejím středu nechali organizátorům jednoduchý vzkaz „Děkujeme“ napsaný v ruštině. Poděkovali všem organizátorům, kteří mužstvu během celého šampionátu zpříjemňovali zápasové prostředí i odpočinek mimo stadiony a usnadnili jim práci s úklidem.


Jako by nestačilo, že hráči po sobě zanechali dokonalý pořádek, znovu si zachovali dobré jméno i fanoušci. Stadion v Rostově po skončení zápasu znovu uklidili a určitě byli šťastní i za to, že japonští hráči přišli po vypadnutí k sekci svých fanoušků a všichni se jim poklonili za úžasnou podporu, kterou možná ani oni sami nečekali.

Doporučeno
KVÍZ: Poznej, jestli jde o slavné anime, nebo o šílený vymyšlený příběh KVÍZ: Poznej, jestli jde o slavné anime, nebo o šílený vymyšlený příběh 29. listopadu 2023 18:00

Japonci ukázaly, jak by mohlo vypadat chování každého fotbalového fanouška. Po 90 minutách napětí a vášně po sobě stačí uklidit vlastní místo a odjet domů s velkým úsměvem na tváři, ať už tým prohrál nebo vyhrál.


Domů
Sdílet
Diskuse