Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. července 2018 12:56
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Na filmovém festivalu v Karlových Varech se střídaly známé tváře z celého světa. Podívej se na jejich róby

MÓDA
Uložit Uložené

Jaké outfity zvolily známé tváře na červeném koberci?

Přes víkend odstartoval 53. ročník Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech, na kterém jsme, jako obvykle, měli možnost vidět mnohé známé tváře lokálního, ale také i celosvětového rozměru. Prestižní událost si nenechali ujít mnozí herci, zpěváci, modelky či jiné populární osobnosti showbyznysu. Největší hvězdou na červeném koberci se stal známý americký herec, scénárista, režisér a muzikant Tim Robbins.

Významné události s dlouholetou tradicí se v minulosti zúčastnila i další světoznámá jména jako John Travolta, Mel Gibson či Richard Gere. Ti se ale na rozdíl od Tima Robbinse osobně zdravili s fanoušky zblízka, zatímco někdejší dlouholetý přítel herečky Susan Sarandon jen zapózoval před objektivy fotografů a lidem zdálky zamával. Veřejnost ho však ještě bude moci vidět například ve středu. V karlovarském městském divadle bude totiž hrát společně se svou kapelou.

Herec a organizátor celého festivalu Jiří Bartoška předal Timovi Křišťálový glóbus za mimořádný umělecký přínos světové kinematografii. Hostem slavnostního zakončení by měl být světoznámý britský herec Robert Pattinson, který si převezme Cenu prezidenta MFF Karlovy Vary, udělovanou výrazným osobnostem světového filmu.

Na velké filmové události se však kromě americké hvězdy ukázalo i mnoho českých a slovenský celebrit jako například Andrea Verešová, Daniela Peštová, Timea Trajtelová, Zuzana Belohorcová, Vanda Jandová či Simona Krainová. Přestože festival ještě neskončil, přinášíme ti dávku outfitů celebrit, které tento ročník zazářily na velkolepých filmových oslavách.

Daniela Peštová

Andrea Verešová

Simona Krainová

Vanda Jandová

Nikol Švantnerová

Timea Trajtelová

Tim Robbins

Zuzana Belohorcová

Kateřina Sokolová

Anna Geislerová

Jana Plodková

Greg Shapiro s přítelkyní

Thomasin Harcourt McKenzie

Domů
Sdílet
Diskuse