Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. srpna 2018 13:00
Čas čtení 0:00
Vladimír Baško

Nejkrásnější ženy, které účinkovaly v letošních českých a slovenských rapových klipech

REFRESHER ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

V pořádném rapovém klipu nesmí chybět nádherné ženy. Které z nich nás letos upoutaly nejvíc?

Ve videoklipech světových hvězd se nejčastěji objevují luxusní auta, návrhářské oblečení a nádherné ženy. Čeští a slovenští interpreti samozřejmě nezaostávají a v rámci svých možností se pokoušejí o co největší zážitek, který má z jejich videoklipů pramenit. A co víc potěší oči než pohled na krásnou ženu? Pojďme se podívat na pět, které nám nejvíce utkvěly v paměti.

Emma Steindl

Tanečnice a modelka Emma si zatančila v Rytmusově videoklipu ke kontroverznímu remixu na Rockstar. Na svém instagramovém účtu se nestydí ukazovat své dokonalé tělo a taneční kreace, které opravdu stojí za pozornost. K tomu si přičti pohlednou tvář a pochopíš, proč si Rytmus zvolil právě ji.

Tereza Marie Valtová

Mladá Tereza je modelkou se slušně našlápnuto kariérou. Její tvář zdobila titulku magazínu Harper's Bazaar a objevila se ve více světových časopisech. Nik Tendo a Calin tedy sáhli po opravdu zkušené ženě, která svou hereckou roli ve videoklipu ke skladbě Hvězdy zahrála na jedničku. 

Frederika Foltýnová

Modelka Frederika Foltýnová, jejíž unikátní tvářičku s originálními rysy si dozajista zapamatuješ, zazářila ve videoklipu ke skladbě Kokalero od Yzomandiase. Její instagramový profil se pyšní profesionálními záběry pro různé návrháře, ale také nádhernými selfies.

Sev Node

Yzomandiasův mladší kolega Konex si do videoklipu ke skladbě 4, na níž mu asistuje Lvcas Dope, pozval hned čtyři slečny. Tou nejvýraznější je ale nádherná potetovaná Češka vystupující na sociálních sítích pod přezdívkou Sev Node.

xholakys

Devatenáctiletá Valerie si zahrála ve videoklipu ke skladbě JAKO MARIHUANA od Maja, který zde předvedl neuvěřitelně chytlavý flow. Mladičká Češka si tě dozajista získá svou nevinnou andělskou tvářičkou v kontrastu s opravdu odvážnými fotografiemi, kterými se pyšní její instagramový profil.

 

Příspěvek sdílený tooyoung (@xholakys),

 

Příspěvek sdílený tooyoung (@xholakys),

 

Příspěvek sdílený tooyoung (@xholakys),

 

Příspěvek sdílený tooyoung (@xholakys),

Domů
Sdílet
Diskuse