Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. srpna 2018 11:27
Čas čtení 0:00
Richard Balog

Severně od Pražského hradu můžete vlastnit bydlení jako vystřižené z architektonického magazínu

KULTURA
Uložit Uložené

Projekt unikátní rodinné nízkoenergetické vily ve funkcionalistickém stylu od renomovaných architektů Martina Kareše a Roberta Raise je navržený pro jižní svažitý pozemek o velkorysé výměře a s úžasným výhledem do Šáreckého údolí.

Lokalita tohoto skvostu umožní komfortní bydlení s rychlou dostupností jak do centra města, tak na letiště. Pravomoc stavebních povolení a projekt jsou součástí kupní ceny. Majitel nabízí možnost také výstavbu vily na klíč.

Srdcem vily se podle návrhu stane prostorný obývací pokoj s kuchyní, jídelnou a velkoformátových posuvnými okny na krytou zahradní terasu. V přízemí dále bude relaxační zóna se saunou, pracovna/pokoj pro hosty, koupelna, šatna a centrální hala. První patro bude tvořit hlavní ložnice s en-suite koupelnou a šatnou, 2 ložnice, další koupelna, samostatná toaleta a galerie se vstupem na terasu. Suterén poskytne prostor například pro domácí kino, komoru, technickou místnost a garáž pro 3 vozy.

Vila je v souladu se současnými trendy navržena jako nízkoenergetický dům s výtahem, s minimálními provozními náklady a je šetrná k životnímu prostředí. Návrh počítá s tepelným čerpadlem, podlahovým táním a kontrolovaným větráním pomocí rekuperace tepla.

Pozemek situovaný na kraji vilové čtvrti v oblíbené čtvrti Praha 6 - Dejvice, v příjemné lokalitě přírodního parku Šárka-Lysolaje poskytuje absolutní klid, čistý vzduch a dostatek soukromí A stejně tak i rychlou dojezdovou vzdálenost do centra Prahy i na letiště.

Blízké autobusové spoje jezdí pár minut ke stanici metra A Bořislavka nebo Dejvická. Okolí protkané cyklistickými i turistickými trasami nabízí dostatek příležitostí ke sportu i relaxaci. Na pozemek je zavedena přípojka elektřiny, vody a kanalizace a až k němu vede asfaltová příjezdová komunikace.

Více podobných nemovitostí najdete na stránce realitní kanceláře Svoboda & Williams. 

Pozemek: 1295 m²

Zastavěná plocha: 150 m²

Obytná plocha: 334 m²

Cena: Na vyžádání (paní Eva Prašivková)

V případě, že víte i o jiných architektonických nebo designérských studiích z našich končin, která jsou hodné pozornosti širšího publika, tak neváhejte a pošlete nám tip na e-mailovou adresu uvedenou v profilu výše. Děkujeme za podporu!

Domů
Sdílet
Diskuse