Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. září 2018 16:30
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Lil Pump ukazuje zbierku šperkov za niekoľko stoviek tisíc dolárov

HUDBA
Uložit Uložené

Známy mladý raper má na konte len zopár skladieb, no všetky sa tešia obrovskému úspechu. V najnovšom videu pre GQ ukazuje, čo si za zisk kúpil.

Rap už dávno nie je len o výpovednej hodnote, čo však pochopili okrem interpretov aj samotní fanúšikovia a pomaly sa možno dostávame do fázy, kedy ľudia prestanú riešiť, čo a prečo počúvajú ostatní.

Jasným dôkazom je aj vlna nových mladých raperov, medzi ktorých patrí aj Lil Pump. Autor viacerých obrovských klubových hitov je už plnohodnotnou súčasťou amerického hudobného priemyslu, čo definitívne spečatil spoluprácou s Kanyem Westom. 

O jeho úspech sa nepochybne zaslúžil aj výstredný imidž, súčasťou ktorého sú aj drahé handry a šperky. No a práve na tie si posvietil magazín GQ, ktorý si mladého rapera zavolal do videoseriálu, aby ukázal svoje chainy, náramky či prstene.

Pri niektorých kúskoch sme sa dozvedeli aj cenu a backstory, no asi ťa neprekvapí, že ani najlepšie zarábajúci domáci interpreti by si Lil Pumpove obrovské šperky dovoliť nemohli.

Domů
Sdílet
Diskuse