Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. října 2018 11:12
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Eminem nakazil Slim Shady virem celý svět. Marvelovka Venom dostává rapový vizuál

HUDBA EMINEM
Uložit Uložené

Slim Shady si vzal na starost titulní skladbu k filmu Venom, který se před pár dny dostal i do našich kin.

Kolem Eminema a alba Kamikaze to už trochu utichlo. Vše zároveň nasvědčuje tomu, že se již v dohledné době žádného pokračování od Machine Gun Kellyho nedočkáme, neboť oba zahráli své vyjádření i v samotných disstracích víceméně do outu a už si vlastně nemají co říct.

Slim Shady se však nyní opět připomíná a jak je v jeho případech zvykem, opět se jedná hlavně o hudbu. Tentokrát jsme se dočkali avizovaného videoklipu ke skladbě, která se stává titulní písní k očekávané marvelovce Venom. Ta se zatím těší úspěchu a naši recenzi si můžeš přečíst zde.

V samotném klipu se Eminem staví do pozice hrdiny, který postupně nakazil lidi Slim Shady virem. Ten způsobuje nekontrolovatelné pohyby a nakažený musí zároveň stále rapovat. Vkusně zpracovaný vizuál však zároveň koresponduje s filmem a autoři očividně věděli, do čeho jdou.

Domů
Sdílet
Diskuse