Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. října 2018 18:30
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Tvůrci populárního FakeTaxi spouštějí nové SpaceTaxi. Scénář všichni znají, akorát se bude odehrávat ve vesmírné budoucnosti

ZAJÍMAVOSTI VESMÍR
Uložit Uložené

Nový koncept je zasazen do daleké budoucnosti.

Pokud jsi za poslední léta strávil na internetu byť jen pár týdnů, pak ses už určitě setkal s Fake Taxi. Pořad s velmi jednoduchým scénářem pravidelně sledují diváci, které zajímají osudy ztracených žen nastupujících do londýnského taxíku, kde se o ně řidič John vždy dobře postará.

Za konceptem Fake Taxi stojí tvůrci ze studia FAKEhub, přičemž od spuštění první epizody falešného taxíku vymysleli už několik zajímavých relací. Nejnověji se však překonali, protože ze spolupráce s režisérem Dickem Bushem vznikl nový projekt Space Taxi.

Jak již název napovídá, nepůjde o nic jiného než původní falešný taxík přesunutý do vesmíru v daleké budoucnosti, kde už náš svět funguje trochu jinak.

Kupodivu obsahují epizody vesmírného taxíku scénář, který sice nebude konkurovat snímkům nominovaným na Oscara, ale diváci budou moci ocenit, že se na vesmírné lodi bojuje, střílí a samozřejmě souloží.

Tvůrci prohlásili, že jsou na své dílo patřičně hrdí a v rámci jednotlivých epizod dostaneme šanci setkat se s bláznivými postavami, jejichž hlavním úkolem bude přesně to, co bys od podobného žánru očekával.

Doporučeno
KVÍZ: Velký vůz nebo Orion. Poznáš souhvězdí na fotografii? KVÍZ: Velký vůz nebo Orion. Poznáš souhvězdí na fotografii? 30. října 2023 8:00

Zatím si můžeš prohlédnout trailer, a kdyby tě seriál zaujal, na stránce FAKEhub (18+) si můžeš zakoupit členství a pravidelně nové Space Taxi sledovat.

Domů
Sdílet
Diskuse