Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. prosince 2018 14:21
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Avengers 4: Endgame má venku první trailer! Hrdinové jsou roztroušení a Tony bloudí ve vesmíru

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Marvel už za pár měsíců překoná další rekordy, neboť Avengers 4 bude gigantické.

Je nám jasné, že nejprve skočíte hned na trailer, takže příjemnou podívanou. Zároveň s trailerem potvrdili tvůrci i název snímku – Avengers 4: Endgame.

Marvel s tímto malým videjkem otálel velmi dlouho. Nakonec jsme se ale přece jen dočkali vůbec prvních záběrů pro Avengers 4, a to před jakýmkoli oficiálním obrázkem. Marvel se už naštěstí poučil a rozhodně se nebude opakovat situace jako u Age of Ultron, kdy jsme polovinu filmu viděli už před premiérou.

I Infinity War se promovalo jen několika videi, klipy a spoty, takže jsme v kině mohli vidět množství překvapivých a nových záběrů. Doufáme, že to tak bude i tentokrát, čemuž nasvědčuje i dnešní video. Mnoho sice neodhaluje, ale každému je jasné, že to bude epické.

Dnes již víme, že MCU zřejmě nikdy neskončí a filmy se na nás budou jen hrnout. Do jisté míry tedy Avengers musí nějakým způsobem vyhrát, ale my doufáme, že to nebude naposledy, kdy Thanose uvidíme. Lepšího záporáka už Marvel možná nevytvoří, takže si ho rádi ještě někdy v budoucnu užijeme. Víme, že ve filmu se do něj pustí hlavně Captain America a Thor, takže se rozhodně máme na co těšit.

Pokud se zajímáš o další informace, teorie a podobně, klikej na toto vlákno, respektive na články zde, zde, zde nebo zde. Režírují opět Joe a Anthony Russovi podle scénáře od Christophera Markuse a Stephena McFeelyho (Winter Soldier, Civil War, Infinity War). Snímek by ve finále mohl mít i celé 3 hodiny. Premiéra se uskuteční 25. dubna 2019.


PS: V budoucích trailerech nečekejte žádné postavy, které v Infinity War zemřely. Alespoň tak to tvrdili tvůrci ještě před několika měsíci.

Domů
Sdílet
Diskuse