Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. prosince 2018 22:29
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Karel Gott se pokouší zachránit antirap Leoše Mareše. Jsou navždy mladí jako Zayo

HUDBA KAREL GOTT LEOŠ MAREŠ
Uložit Uložené

Skladba Für immer jung dostává nové zpracování, ve kterém nahrazuje Bushida Leoš Mareš.

Rok 2018 je plný překvapení a vše nasvědčuje tomu, že ještě nekončíme. Tentokrát se o slovo hlásí pravděpodobně nejznámější český moderátor Leoš Mareš, který v uplynulých měsících stihl například oznámit sérii tří obrovských koncertů v pražské O2 aréně a ještě se i nechal nachytat samotným Kazmou.

Nyní si však střílí ze všech on, protože se rozhodl nahradit německého rapera Bushida na skladbě Für immer jung. Ta vyšla v původní verzi před zhruba dekádou a hlavně díky přítomnosti Karla Gotta se těšila obrovské pozornosti. Sám velký Kája hostuje i dnes na verzi v podání Leoše.

Jak už víš z nadpisu, moderátor se rozhodl vsadit na rap, protože si pravděpodobně myslel, že odrecitovat ne právě smysluplný text bude nejméně bolestivé. Opak je však pravdou, a ty se můžeš o výsledku přesvědčit. Dočkali jsme se i doprovodného vizuálu, kde mimochodem pěvecký veterán vypadá velmi dobře, takže si na své jeho fanoušci určitě přijdou.

Domů
Sdílet
Diskuse