Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Twisto
19. prosince 2018 9:01
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Vyhraj plavbu na jachtě nebo desítky tisíc korun. Stačí, když si budeš s kamarády dělit útratu pomocí nové služby

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Zapoj se do Mistrovství ČR ve splitování.

Vyhraj plavbu na jachtě nebo desítky tisíc korun. Stačí, když si budeš s kamarády dělit útratu pomocí nové služby

Jistě jsi už alespoň jednou v životě zažil situaci, kdy jsi vyrazil s kamarády do hospody a zaplatil celou útratu s tím, že si „to pak rozdělíte“. Ne každý ale měl přesnou částku, někdo slíbil, že ti peníze dá druhý den, a nakonec se z toho spravedlivé vyrovnání nevyklubalo.

Pokud se do takových situací dostáváš častěji, tvůj problém může vyřešit služba Twisto Split. Díky ní můžeš platbu rozkouskovat na potřebné díly, tvým kámošům přijde odkaz na zaplacení buď na mail nebo do Twisto appky, a už si s tím nemusíš lámat hlavu. 

Jde o novou službu, a tak byla k jejímu spuštění uspořádána soutěž, která stojí za pozornost. Ve hře jsou totiž nejen příjemné finanční obnosy, ale i plavba na jachtě pro partu kamarádů nebo pro rodinu v hodnotě 100 tisíc korun, která započne jak jinak než v chorvatském Splitu. Tu si vyslouží nejaktivnější uživatel Twisto Split. Soutěž bude ukončena 31. ledna 2019. Současné pořadí najdeš tady

 

A v čem závodění spočívá? Je to prosté. Cílem je nasbírat co nejvíce bodů. Ty získáváš za splitování. Výhodou bude, když jej představíš kamarádům, kteří Twisto ještě nemají. Za rozdělení platby s kamarády, kteří službu ještě nevyužívají totiž dostaneš 5 bodů, a pokud si založí účet, oba obdržíte bonus 300 korun. Za splitnutí se stávajícím uživatelem dostaneš 1 bod

Pokud se ti zdá, že by ses do první desítky zřejmě neprobojoval, nemusíš zoufat. Pravidelně je totiž náhodně vybírán Spliter týdne, který dostane 2 tisíce korun (v lednových týdnech 3 tisíce). Jedinou podmínkou je v daném týdnu získat minimálně 10 bodů. K dispozici budou i bonusové dny, během nichž dostaneš dvojnásobek bodů. Nejblíže to bude 15. a 16. prosince.

Pokud by ses chtěl do Mistrovství ČR ve splitování přihlásit i ty, stačí mít aktivní účet na Twistu a soutěživého ducha. Předtím by sis ještě měl prostudovat podrobná pravidla soutěže.

Více o Twisto:

Twisto je platební aplikace spojená s kartou Mastercard, která přináší moderní způsob placení. Díky Twisto účtu mohou uživatelé platit internetové nákupy na jedno kliknutí, složenky a faktury hradit jejich vyfocením v mobilní aplikaci a kdekoli jinde využít k placení Twisto kartu nebo speciální platební náramek. Navíc s nejvýhodnějším kurzem pro platby v zahraničí. Všechny nákupy Twisto agreguje v přehledné mobilní aplikaci a zákazník je pohodlně uhradí najednou na konci měsíce. Více informací na www.twisto.cz.

Domů
Sdílet
Diskuse