Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. ledna 2019 13:05
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

James Cole vybraných 380 583 Kč na hru nepoužije ani nevrátí lidem

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Bývalý člen BiggBoss labelu prozrazuje bizarní příběh o tom, co se stalo s penězi od lidí.

James Cole ještě na konci roku 2017 rozjel kampaň na známé platformě hithit.com, jejímž cílem bylo vysbírat peníze na to, aby mohl k tehdy chystanému alba Stanley Kuffenheim připravit pro fanoušky i vizuálně atraktivní videoklip a také hru.

Dokonce využil zvláštní způsob komunikace a fanouškům tvrdil, že je český rap v ohrožení a právě posíláním peněz ho mohou zachránit. Původní cíl byl vysbírat 100 tisíc korun, což se podařilo velmi rychle. Dohromady přinesla Coleovi kampaň přesně 380 583 Kč.
 
V roce 2018 sice nosič vyšel, a dokonce jsme ho v redakci označili za nejlepší projekt uplynulých 12 měsíců. I přesto však nepadla ani zmínka o tom, co se právě děje s penězi a vše se dozvídáme z perspektivy samotného autora až dnes.
 
Na svůj oficiální Facebook napsal dlouhý příspěvek, kde se snažil fanouškům v první řadě omluvit a také alespoň trochu vysvětlit, co se stalo. Sice si nejsme jisti, zda je tento způsob ideální, ale určitě stojí za přečtení. James sdělil příběh o člověku jménem Michal Matoušek, který ho prý oklamal, svou neschopností prodražil všechny projekty a tím zmařil možnost na realizaci videohry.
 

Domů
Sdílet
Diskuse