Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. února 2019 1:14
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

21 Savage je na svobodě. Byl propuštěn na kauci

HUDBA
Uložit Uložené

Imigrační úřad mladého rapera propustil na kauci, ale ještě ho čeká minimálně jedno jednání.

Ještě během Super Bowlu rapový svět obletěla zpráva o tom, že známý raper 21 Savage byl zadržen imigračním úřadem. Zjistilo se, že je ve skutečnosti původem ze Spojeného království a má již více než 10 let neplatná víza, která získal jako turista.

Ve dvanácti letech se však usídlil v Atlantě a dokázal se jejímu zvuku přizpůsobit tak dobře, že to pochopitelně nikdo nikdy neřešil.

Zatímco si internet z 21 Savage intenzivně utahoval, nejznámější američtí rapeři vyjádřili mladé hvězdě veřejnou podporu a vyzdvihli, že udělal pro zemi mnoho. Zároveň má pozitivní vliv na komunitu a finančně podporuje znevýhodněné děti.

Sám Jay-Z zajistil svému mladšímu kolegovi pomoc v podobě nejlepšího právníka. Nyní se díky portálu TMZ dozvídáme, že 21 byl nakonec přece jen propuštěn po zaplacení kauce. Ještě však není všemu konec a bude se muset zúčastnit minimálně jednoho výslechu.

Domů
Sdílet
Diskuse