Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. února 2019 12:36
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

6ix9ine bude pravděpodobně propuštěn na svobodu. Prokuratura navrhuje zrušení obžaloby

HUDBA
Uložit Uložené

Duhový raper toho pravděpodobně řekl dost na to, aby mu byl zrušen avizovaný 47letý trest.

Většina zpráv o Tekashim z posledních měsíců byla překvapivá, protože jen málokdo by očekával, že se z duhového rapera původně známého na Slovensku vyklube člen krvelačného gangu. Postupně jsme se nejprve dozvídali, že neměl v plánu s federální policií spolupracovat a hrozilo mu doživotí.

Po pár měsících za mřížemi se však rozhodl vypovídat a přiznal se ke všem devíti případům, ve kterých byl obviněn. Kromě dealování drog a členství v gangu otevřeně hovořil i o ozbrojených přepadeních a objednávkách střelby.

Od tohoto momentu spatřily světlo světa už jen novinky o tom, koho všeho 6ix9ine postupně udal a jaké další podrobnosti policii poskytl. Dnes jsme se dočkali suverénně nejvíce šokující zprávy od uvěznění. Podle dostupných zdrojů totiž prokuratura navrhuje zrušení obžaloby ve všech obviněních.

Důvodem má být, že uzavřel dohodu o vině a trestu, velmi aktivně spolupracuje s policií a je připraven říci kompletně vše ke každému případu. Vše tedy nasvědčuje tomu, že bude propuštěn 24. ledna 2020, kdy ho čeká soudní slyšení. Následně by měl nastoupit do programu na ochranu svědků, což bude asi nejnáročnější část pro federální policii.

Přece jen, musí zajistit stoprocentní bezpečnost pro velmi výstředního člověka, na kterého si budou brousit zuby nebezpeční lidé, protože se rozhodl všechny natřít. O dalších informacích budeme informovat dodatečně.

Domů
Sdílet
Diskuse