Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. března 2019 9:53
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Milionář chce dát 7 milionů muži, který si vezme jeho dceru. Je jí 26 a prý je pořád panna

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Otec hledá ženicha pro svou dceru.

Osmapadesátiletý milionář z Thajska chce pro svou 26letou dceru jen to nejlepší, a proto se rozhodl vhodnému ženichovi darovat 10 milionů thajských bahtů (tedy v přepočtu 7,1 milionu korun). Od potenciálního zetě chce jen to, aby tvrdě pracoval a udělal jeho dceru šťastnou. To nezní zas až tak náročně, no ne?

Arnon Rodthong je majitelem farmy s tropickým ovocem durian. V této oblasti mu pomáhá také jeho dcera Karnsita, která je pannou a do dnešního dne neměla žádného kluka. Bohatý podnikatel nechce proto nechávat nic náhodě. Nabídnuté finance a celou svou farmu plánuje přenechat právě budoucímu zeti.

Rodthong tvrdí, že potřebuje někoho, kdo by se spolehlivě postaral o jeho byznys i v budoucnu. Netrvá na tom, aby měl daný muž vysokoškolské vzdělání, ale jednoznačně požaduje, aby byl pracovitý.

Když se Karnsita dozvěděla o plánech svého otce, nebyla na něj naštvaná, ale přiznává, že ji to mírně překvapilo. Požadavky na jejího nastávajícího jsou poměrně skromné. Jediné, co od potenciálního partnera vyžaduje, je to, aby byl pracovitým a dobrým člověkem, který miluje svou rodinu.

Domů
Sdílet
Diskuse