Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. března 2019 6:01
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Dalybovi ladí peníze s rapem. V klipu má auta, ženy, drahé hadry a Nik Tenda

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Sleduj vizuální zpracování loňské Dalybovy skladby Skrjud, kde hostuje i člen Milion+ Nik Tendo.

Dalyb má v plánu v roce 2019 konečně vydat debutové sólo, přičemž už v jednom z našich rozhovorů prozradil, že by ho chtěl nahrát za velkou louží, kde tráví více času než všichni domácí rapeři dohromady. Má blízko i k některým tamním interpretem, resp. tvůrcům hudby a v New Yorku se cítí natolik komfortně, že se tam chce vrátit tvořit.

Ještě předtím tu však máme domácí novinku, tedy lépe řečeno návrat k loňské skladbě Skrjud, která pochází z krátkého trojskladbového projektu. Ten Dalyb nechtěl nazývat ani EP, takže šlo jednoduše o krátkou komplikaci bez užšího propojení. Na tomto tracku hostuje i Nik Tendo, takže tu máme další spolupráci mezi FCK THEM a Milion+.

Ve vizuálu od Jana Stracha nechybí auta, ženy a drahé hadry, takže vše, co by měl mít správný rapový klip. Dočkali jsme se také speciálních střihových efektů.

Domů
Sdílet
Diskuse