Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
27. dubna 2019 16:15
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Bizarní Čech získal milion followerů v aplikaci TikTok, informuje Johny Machette

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Ne, ani my nevíme, kdo je Ondy Mikula a k čemu je ten TikTok vlastně dobrý.

Svět možná opravdu směřuje do záhuby. I my jsme už příliš staří a málo zvědaví na to, abychom věděli, co je to TikTok. Podle informací z Wikipedie a oficiálních stránek jde o aplikaci, kde je možné sdílet krátká videa, která se následně dají lajkovat, sdílet a komentovat. Takže něco jako Instagram, wau.

Ještě v druhé polovině minulého roku byl TikTok nejúspěšnější aplikací ve Spojených státech a prý ho měsíčně používá půl miliardy lidí na světě. Inu, v našem okolí naštěstí takový člověk neexistuje. Jednomu Čechovi se však podařilo zaznamenat velký úspěch. Dosáhl hranice milionu odběratelů.

Informuje o tom Johny Machette na svém Twitteru, jinak by se k běžnému obyvateli naší země asi tato informace nedostala. Alespoň tak máme možnost blíže se podívat na to, o co vlastně jde. Ondy Mikula přidává na svůj profil bizarní sestřihy a sbírá tisíce srdíček a komentářů.

Domů
Sdílet
Diskuse