Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. května 2019 22:48
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Divoký Sex Island se 100 prostitutkami a neomezenými drogami chystá letní edici. Jako král se budeš cítit nedaleko Las Vegas

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Tentokrát se událost přesouvá do Las Vegas.

Loni rezonoval na sociálních sítích divoký party ostrov Sex Island, který se měl uskutečnit na blíže nespecifikovaném karibském ostrově, kam nemají dosah policisté ani celníci, kteří by mohli celý průběh akce narušit.

V médiích se dokonce usmíval chlapec, který měl vyhrát bezplatný lístek na ostrov a za pár dní se objevila zpráva, že tam Brit opravdu ztratil panenství. Od té doby uběhlo několik měsíců a Sex Island nepolevuje ve svých aktivitách.

Doporučeno
Sex Island bude mít pokračování. Ostrov plný drog a 100 prostitutek splní všechny lidské fantazie ještě letos Sex Island bude mít pokračování. Ostrov plný drog a 100 prostitutek splní všechny lidské fantazie ještě letos 26. prosince 2018 20:37

I když se událost dosud organizovala v Karibiku, aby byla dostatečně vzdálená od všech bezpečnostních složek, kterým by se prostituce a drogy nemusely zamlouvat, tentokrát se přesouvá přímo do Spojených států amerických.

Pokud máš zájem, prý stačí zaplatit jen 6 tisíc dolarů a na 4 dny se můžeš přesunout do ráje a cítit se jako král, což slibuje oficiální stránka samotného eventu.

Základní pravidla akce se nemění. Lístky si může koupit 50 hostů, přičemž k dispozici bude 100 dívek, což znamená, že si na začátku vybereš dvě, které ti budou plnit všechna přání po celou dobu. Všechny dívky se akce podle organizátorů účastní dobrovolně.

Dokonce se v pravidlech objevila zpráva, že si můžeš s sebou vzít i partnerku, kdyby o to měla zájem, přičemž organizátoři chystají jedno epické překvapení, ale zatím o něm nechtěli prozradit nic konkrétnějšího.

K dispozici nebude neomezeně drog, protože legislativa v USA je přeci jen přísná, a tak se hosté budou moci spolehnout pouze na marihuanu, která je ve státě Nevada legální. Po přistání v Las Vegas tě přitom soukromým vrtulníkem organizátoři přepraví na místo, kde se bude vše odehrávat.

Domů
Sdílet
Diskuse