Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. května 2019 20:46
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Simpsonovi mají nejhorší sledovanost ve své historii

Simpsonovi mají nejhorší sledovanost ve své historii
Zdroj: Fox
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Oblíbená rodinka už pro diváky není tak zajímavá jako kdysi.

Rodina Homera Simpsona patřila v minulosti mezi nejpopulárnější seriály na světě, ale časy její největší slávy jsou už dávno pryč. O této skutečnosti svědčí i počet sledovatelů poslední epizody 30. série. Tu mělo podle portálu The Hollywood Reporter sledovat jen 1,44 milionu diváků.

Doporučeno
Simpsonovi jsou nudní, zastaralí a měli by skončit. Jsou Homer s Marge vyčpělí alkoholici a jak bude vypadat konec seriálu? Simpsonovi jsou nudní, zastaralí a měli by skončit. Jsou Homer s Marge vyčpělí alkoholici a jak bude vypadat konec seriálu? 24. ledna 2019 14:17

Pro srovnání si řekněme, že první sérii v průměru sledovalo 27,8 milionu diváků. Nejnižšího průměru dosáhla 27. série, ale tehdy jsme i tak mohli hovořit o přibližně 4 milionech diváků.

662. část legendárních Simpsonových s názvem Crystal Blue-Haired Persuasion vysílána 12. května 2019 se tak naneštěstí stala zatím nejméně sledovanou částí v historii Simpsonových.

Za úpadkem sledovanosti lze pozorovat několik faktorů týkajících se stále nižší kvality seriálu. Jednotlivá negativa podrobil analýze kolega Antonín. Jeho článek můžeš najít zde. Slavní Simpsonovi by měli pokračovat v 31. a 32. sérii.

Anketa:
Sleduješ ještě Simpsonovy?
Ano, sleduju i nové díly
Ano, ale jen sem tam něco staršího
Už ne
Nikdy jsem je nesledoval
Ano, sleduju i nové díly
49 %
1869 Hlasů
Ano, ale jen sem tam něco staršího
31 %
1199 Hlasů
Už ne
17 %
661 Hlasů
Nikdy jsem je nesledoval
2 %
90 Hlasů
Domů
Sdílet
Diskuse