Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. května 2019 21:14
Čas čtení 0:00
Lucia Čakyová

Justin Bieber a Ed Sheeran si užívají party u bazénu. Sleduj bizarní videoklip ke skladbě I Don't Care

HUDBA ED SHEERAN
Uložit Uložené

Chytlavá novinka se dočkala vizuálu.

Justin Bieber má momentálně delší hudební přestávku. V roce 2015 vydal zatím své poslední hudební album Purpose. Od té doby se objevil ještě na několika úspěšných kolaboracích, ale další album zatím nechystá.

Jak jsme již dříve informovali, hudba je sice v jeho životě velmi důležitá, ale momentálně se potřebuje soustředit zejména na své psychické zdraví a rodinu.

Všichni jeho fanoušci však mají důvod k radosti, protože minulý týden spatřila světlo světa chytlavá skladba I Don't Care, na níž mu sekunduje Ed Sheeran. Song se těší velkému úspěchu a určitě ho zanedlouho budeme slyšet z každého rádia.

Během týdne jsme mohli sledovat různé ukázky z videoklipu, které naznačovaly, že půjde o velmi ulítlý vizuál, a tak se také stalo.

Justin tančí v kostýmu zmrzliny. Ed se zase objeví v kostýmu pandy či v kovbojském outfitu. Všechny scény byly natáčeny před zelenou obrazovkou. Klip působí velmi neprofesionálně, což byl ale samozřejmě záměr.

Domů
Sdílet
Diskuse