Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. května 2019 12:25
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Jaký máš počítač a kolik stál? Vášnivých hráčů jsme se ptali, zda by vyměnili přítelkyni za PC

TECH
Uložit Uložené

Na Y-Games jsme si našli čas i na krátkou anketu, v rámci níž jsme zjišťovali, kolik jsou Slováci ochotni zaplatit za PC a zda by svoji sestavu vyměnili za přítelkyni.

Popularita elektronických sportů je nepopiratelná, vyměnili by však hráči své počítačové sestavy za přítelkyně nebo je pro ně přednější chození ven? To vše jsme zjišťovali na zatím posledním ročníku Y-Games, který byl opět větší a ještě atraktivnější.

Náš moderátor Šajmo zároveň mírně předělal populární koncept outfit checku a návštěvníků se ptal, jaká mají herní zařízení a kolik stála. Dozvídáme se, že někteří jsou ochotni dát za sestavy i tisíce eur, přesto mají na sobě ještě dražší oblečení. Na otázky nám odpověděl i maskot či cosplayerka.

Vyzpovídali jsme i populárního streamera Žolika, Šajmo se přiučil herní terminologii a ty budeš mít možnost vidět, že následující ročník této akce bys už určitě zmeškat neměl.

Domů
Sdílet
Diskuse