Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
s Rexona.
10. června 2019 16:15
Čas čtení 0:00
Sponzorovaný obsah

Rytmus odhaluje, co se skrývá za největším fitness centrem ve střední Evropě. Ke cvičení motivuje celé Česko a Slovensko

SPORT
Uložit Uložené

Jde o kampaň ve spolupráci se značkou Rexona, v rámci níž se populární raper pokusí rozhýbat Čechy a Slováky.

Rytmus před pár dny přidal na své sociální sítě video, v němž řekl, že se chystá otevřít největší fitness centrum ve střední Evropě. Okamžitě se rozběhlo množství diskusí o tom, kde by se mohla budova nacházet a kolik by měla stát permanentka.

Doporučeno
Rytmus otvírá největší fitness centrum ve střední Evropě Rytmus otvírá největší fitness centrum ve střední Evropě 6. června 2019 15:15

Jeho prohlášení bylo důvěryhodné i kvůli tomu, že má sám k aktivnímu sportu a trénování velmi blízko. Nyní se však dozvídáme, že jde o kampaň ve spolupráci se značkou Rexona a jejím cílem je v první řadě rozhýbat Čechy a Slováky, protože patříme mezi národy, které na tom zdravotně nejsou ve srovnání se zbytkem světa nejlépe.

Nejpopulárnější československý raper odhaluje, že fitness centrem je pro každého z nás celé město, fyzickou aktivitu můžeme vyvíjet kdykoliv a zcela zdarma. Je důležité uvědomit si to ještě předtím, než začnou přicházet výmluvy, proč se to nedá.

Zdravý životní styl pomáhá i psychice člověka a právě Rytmus a jeho aktivní přístup by mohl být pro mnohé jeho fanoušky dobrým příkladem. Více už ale v samotném průvodním videu ke kampani.

 

Domů
Sdílet
Diskuse