Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. června 2019 16:59
Čas čtení 0:00
Sponzorovaný obsah

Jaké maso opravdu dávají do burgerů v českých McDonald's?

REFRESHER
Uložit Uložené

Vydali jsme se přímo na místo, kde se zpracovává maso, které pak najdeme v českých a slovenských burgerech v síti McDonald's.

 

Mýtů o mase v bugerech, které můžeš dostat v českých pobočkáých McDonald's, jsme již slyšeli hodně. I proto jsme se rozhodli na vlastní oči přesvědčit, jak to vlastně ve známé továrně na severu Polska v Ostródě vypadá.

Kromě nás přijal pozvání i populární šéfkuchař Jaroslav Žídek, který si se svými dlouholetými zkušenostmi posvítil na to, jaké maso síť restaurací používá a jak ho zpracovává až do finálního výsledku. Jeho odborné oko usoudilo, že maso opravdu je v pořádku, zároveň máme možnost vidět, že se o jeho kvalitu starají i technologie, takže je každý kousek stejný.

Dozvíš se tedy, jak vypadá celý proces zpracování, již tradičně to však není jen o tom. Šajmo si totiž celý výlet velmi užil a provede tě každým důležitým momentem, který zažil. Dozvíš se i to, jak vypadal přesun na místo činu a dostaneš taky krátký kurz polského jazyka, protože jsme se pokusili objednat si v něm celé menu.

Domů
Sdílet
Diskuse