Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. června 2019 12:11
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Vodafone představil v Česku neomezená data. Má to ale háček

TECH
Uložit Uložené

Vodafone Neomezený chce konkurovat letní nabídce T-Mobile.

Po operátorovi T-Mobile představil svůj speciální neomezený tarif na léto i Vodafone. Má to ale podmínky – jednotlivec si totiž tarif nepořídí. Týká se to výhradně nabídek určených pro několik lidí, minimálně dvě aktivované SIM karty. Zároveň si zájemce musí dokoupit pevný internet na doma. To jsou podmínky, po kterých může dosáhnout tarifu Vodafone Neomezený.

Ceny tarifů jsou různé – při aktivování dvou SIM karet jde o částku 998 Kč, u tří 732 Kč a u čtyř SIM karet 599 Kč měsíčně. Za tuto sumu pak nabízí neomezené volání, SMS i data, ta však budou rychlostně omezováno na rychlost zhruba 5 Mbit/s.

Vodafone představil v Česku neomezená data na léto. Není to ale jen tak
Vodafone představil v Česku neomezená data na léto. Není to ale jen tak

K aktivování balíčku je ovšem nutné připočíst ještě měsíční poplatek 399 Kč za pevný internet v rychlosti 20 Mbit/s, který je při aktivaci této služby podmínkou. Oproti konkurenčnímu T-Mobilu nabídka bude platit i mimo letní období.

U čtyř SIM tak bude celková částka činit 2 795 Kč. Stejně jako ostatní mobilní služby, i tyto lze čerpat v rámci roamingu v Evropské unii bez jakýchkoli dalších poplatků. Zde by mohl operátor uplatnit 45 GB limit, který mu umožňuje Evropská unie.

Zpět
Sdílet
Diskuse