Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. června 2019 8:28
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Cardi B je v novém videoklipu šílená psychopatka bez oblečení, která nezvládá mediální tlak

HUDBA
Uložit Uložené

Vítězka BET Awards zveřejňuje slibovaný klip k aktuální skladbě Press.

Cardi B v uplynulých dnech potvrdila pozici nejúspěšnější raperky na planetě a stala se majitelkou další prestižní trofeje. Získala ocenění BET Awards pro nejlepší ženskou interpretku rapového žánru.

Kromě kontroverzí a soudních sporů o miliony se s Cardi ještě aktuálně spojují informace o tom, že pracuje na novém albu, což potvrzuje i nedávno vydanou novinkou s názvem Press. Už při zveřejnění skladby jsme zjistili, že můžeme očekávat i vizuální zpracování, což se nyní stává realitou. 

Podle očekávání si Cardi B opět získává pozornost pro sebe a opět tím, co má nejraději. Nahota a předvádění se v kombinaci se scénami ze soudní síně a vězení budou s velkou pravděpodobností zárukou velkého počtu zhlédnutí. Zároveň ještě raperka dává najevo, že jí nedělá dobře tlak médií a veřejnosti.

Doporučeno
Cardi B odpovídá, zda by se chtěla usmířit s Nicki Minaj. Vtipná reakce potěší její fanoušky Cardi B odpovídá, zda by se chtěla usmířit s Nicki Minaj. Vtipná reakce potěší její fanoušky 15. dubna 2019 10:20
Domů
Sdílet
Diskuse