Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. dubna 2019 10:20
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Cardi B odpovídá, zda by se chtěla usmířit s Nicki Minaj. Vtipná reakce potěší její fanoušky

HUDBA
Uložit Uložené

Jak asi tušíš, Nicki a Cardi k sobě jen tak brzy cestu nenajdou, reakce na odpověď moderátora tě však určitě pobaví.

Cardi B a Nicki Minaj se sice neměly rady už déle, vše však vyvrcholilo loni osobní konfrontací, v rámci níž dokonce výrazně úspěšnější z těchto dvou hodila po své kolegyni botu. Následně si ještě vyměnily četné vzkazy na sociálních sítích, vše však postupně upadlo do zapomnění a obě se zaměřily spíše na vlastní kariéry.

Po delší době teď byla Cardi B už i jako držitelka Grammy a 21násobná nominantka na Billboard Music Awards konfrontována otázkou, zda si dokáže ještě představit spolupráci s Nicki Minaj. Nejprve byla chvíli ticho a následně ještě přidala i trapný smích, který reportéra určitě nepotěšil.

Cardi B se však již dlouho řídí pravidlem, že pokud nemůžeš říct nic hezkého, raději buď ticho. A to bez jakýchkoliv pochyb platí i v tomto případě, protože se tyto dvě ženské raperky v lásce určitě nemají. Fanoušci tak mohou zůstat v klidu, protože jejich oblíbená interpretka si zachovala pravou tvář a nesnažila se zbytečně vymýšlet diplomatické odpovědi.

Domů
Sdílet
Diskuse