Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. července 2019 14:53
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Tekashiho propuštění se výrazně komplikuje. Jeden obžalovaný chce dokázat, že je nevinný a raper lže

HUDBA
Uložit Uložené

V případě duhového rapera jsme byli svědky mnoha zvratů, tento ho však potěší úplně nejméně.

6ix9ine je ve vězení už více než půl roku, během kterého se dozvěděl mnoho pozitivních i negativních zpráv a jeho případ se několikrát otočil naruby. I když šlo původně vše podle plánu a přiznali se skoro všichni obvinění členové nebezpečného gangu Nine Trey, jeden ze dvou posledních se podle Complexu rozhodl bojovat za svou nevinu.

Konkrétně jde o Anthonyho „Harva" Ellisona, který měl údajně stát za únosem, okradením a napadením duhového rapera loni. Šlo o veřejně známý a intenzivně medializovaný případ, kdy Tekashiho stále neznámí pachatelé nejprve přepadli doma, vzali mu šperky i hotovost a následně ho unesli.

Doporučeno
6ix9ine byl unesen a okraden o šperky v hodnotě 750 tisíc dolarů. Nyní je v nemocnici 6ix9ine byl unesen a okraden o šperky v hodnotě 750 tisíc dolarů. Nyní je v nemocnici 22. července 2018 17:43

Nakonec se mu podařilo z auta za neznámých okolností vyskočit za jízdy a případ pomalu upadal do zapomnění. Pravděpodobně i proto, že v té době ještě 6ix9ine byl ochoten útočníky krýt. Když přišlo v úvodu roku 2019 na lámání chleba a Tekashi začal spolupracovat s federální policií, zmínil i tento trestný čin.

Ellisonův právník se však už nechal slyšet, že jeho klient chce absolvovat soudní proces, dokázat svou nevinu a vyhnout se dohodě a vině a trestu, což by pro Tekashiho mohlo znamenat lístek na svobodu.

Doporučeno
6ix9ine bude pravděpodobně propuštěn na svobodu. Prokuratura navrhuje zrušení obžaloby 6ix9ine bude pravděpodobně propuštěn na svobodu. Prokuratura navrhuje zrušení obžaloby 17. února 2019 12:36

Prokuratura se totiž již dříve nechala slyšet, že pokud 6ix9ine mluví pravdu a pomůže dostat do vězení ostatní kolegy, navrhne snížení trestu na nutné minimum, což mohlo být původně už v září tohoto roku.

Podle právníka je jediným Ellisonovým motivem k tomu, aby se nepřiznal, to, že ho obvinil právě 6ix9ine a chce, aby mu trestné činy dokázal. Zároveň dodává, že je duhový raper mistrem marketingu, trollování a vymýšlení.

Zatím je jisté jen to, že Tekashi může zapomenout na propuštění v září. V té době začne proces s posledními dvěma obviněnými, přičemž není jasné, jak dlouho může trvat, než se vše vyřeší. Známý raper bude pravděpodobně čekat až do ledna 2020, kdy je v plánu jeho soudu.

Doporučeno
Tekashi 6ix9ine: Ze Slovenska a alba Haha Crew na světový vrchol a do věčného zapomnění Tekashi 6ix9ine: Ze Slovenska a alba Haha Crew na světový vrchol a do věčného zapomnění 20. února 2019 18:28
Domů
Sdílet
Diskuse