Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
15. července 2019 21:40
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Novým agentem 007 bude žena. Daniel Craig uvolní místo nečekané tváři

FILMY A SERIÁLY JAMES BOND
Uložit Uložené

Tvůrci Jamese Bonda si v nejnovějším filmu přichystali změnu.

V roce 2015 řekl Daniel Craig, že by si raději rozřízl žíly než zopakoval roli Jamese Bonda. Situace se od té doby změnila, protože v 25. pokračování série o britském tajném agentovi se Craig objeví znovu a zároveň naposled, upozornil The Guardian.

Tvůrci si však pro diváky přichystali překvapení. I když si Craig zopakuje roli Jamese Bonda, roli agenta 007, jak znělo kódové označení světoznámého agenta, přebere žena. Černošská herečka Lashana Lynch převezme roli poté, co Bond odejde z MI6, informoval The Daily Mail.


Deník získal informace od neznámého člověka pracujícího na filmu, podle něhož snímek začíná scénou, kde si Daniel Craig jako James Bond užívá důchod na Jamajce, když ho opět zavolají do akce. Agentka M v té chvíli řekne, aby přišel agent 007, jenže namísto Bonda se objeví Lashana, která získala jeho pozici.

James Bond tedy zůstává Bondem, ale na tajné mise bude vysílán nový agent. Na sociálních sítích se hned spustila diskuse o tom, zda udělali tvůrci filmové série dobré rozhodnutí. Většina lidí se ze změny raduje, avšak našli se i kritici, kteří si označení 007 nedovedou představit jinak než v rukou muže.

Domů
Sdílet
Diskuse