Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
24. července 2019 20:42
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Simpsonovi předpověděli Trumpovu kandidaturu i události Game of Thrones. Tvůrci prozradili, jak se jim to daří

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Simpsonovi za sebou mají desítky úspěšných předpovědí.

Simpsonovi za sebou mají desítky přesných předpovědí toho, co se v budoucnu ve světě odehraje. Předpověděli například kandidaturu Donalda Trumpa, zavření obrovského hračkářství Toys R Us či například pasáže z Game of Thrones.

A i když jsou některé z jejich předpovědí dost pravděpodobné, jiné jsou velmi nepředvídatelné, na adresu čehož se konečně rozhodli vyjádřit i samotní scénáristé legendárního seriálu. Ti svými odpověďmi zklamali všechny konspirátory, protože opravdu nemají takovou moc, jak si mnozí myslí a všechny z předpovídaných věcí se staly svévolně.

„Jsme něco jako futurologové. Scénáře píšeme i 10 měsíců dopředu, proto musíme vždy zvážit, co by se asi tak mohlo stát,“ prozradila tvůrkyně seriálu Stephanie Gillis. Předpovědi, které se rozhodnou dát do seriálu, vždy projdou množstvím úprav a zakomponované jsou také události, které se již udály a mohou ovlivnit současnost.

„Pokud uděláte dostatek předpovědí, přibližně 10 procent z nich se také naplní,“ doplňuje scenáristka. Simpsonovi se toho ve skutečnosti pokusili předpovídat mnohem více, ale velké množství z toho jen jednoduše nevyšlo.

thesimpsons
thesimpsons Zdroj: Disney
Domů
Sdílet
Diskuse