Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. srpna 2019 16:09
Čas čtení 0:00
Vl Mi

Dealera drog dostala do vězení kamera z vlastního auta. Nahrála jej, jak prodává drogy svým zákazníkům

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Sám proti sobě nešťastně obrátil kameru drogový dealer.

Drogový dealer usvědčil sám sebe. Na palubní desce svého žlutého Fordu Focus měl totiž připevněnou kameru, která celý „obchod“ zdokumentovala. Na záznamu je vidět, jak 45letý Scott Curtis leští své auto. Následně mu zazvoní telefon. „Nevyrábím Valium, pouze příslušenství,“ řekl. Následně souhlasil s cenou „3 za 25“, informuje The Guardian.

Na přibližně dvouhodinovém záznamu je i obchodování s drogami. Muže uvěznili na dva roky a šest měsíců, přiznal se k držení a distribuci návykových látek. Chytili ho už v září minulého roku. „Snažil se co nejlépe zbavit důkazů, které by ho usvědčily. Drogy vyhodil z vozidla a tvrdil, že to vše bylo pro vlastní potřebu,“ řekl Steve Woolley z velšské policie. Zakázané látky u muže našli i při domovní prohlídce ještě předtím, než zhlédli záznam videa z auta.

„Když jsme mu přehrávali záznamy z jeho vlastní kamery, nemohl tomu uvěřit. Zpočátku neodpověděl na žádnou otázku, přičemž měl možnost vysvětlit, co se na záznamu děje. Důkazy byly tak jasné, že obvinění přijal. Stráví tedy značný čas za mřížemi,“ dodal policista.

Domů
Sdílet
Diskuse