Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. srpna 2019 18:12
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

McDonald's spouští nový typ provozoven: Bez židlí a stolů, s holými stěnami

GASTRO
Uložit Uložené

Pojem rychlé občerstvení dostává nový význam.

McDonald's v Londýně představuje zcela nový typ provozoven s podtitulem „to go“, jehož cílem je už na první pohled nově definovat termín rychlého občerstvení. Pro populární řetězec je efektivita zjevně velmi důležitá, a tak aktuálně testuje první restauraci, kde nenajdeme stoly, židle a dokonce ani výběr produktů na ikonických pestrobarevných plakátech. 

Objednat si můžeš jen prostřednictvím již známých dotykových displejů a princip je založen na známém drive-thru konceptu, jen nepotřebuješ auto.

Doporučeno
Papírová brčka z McDonaldu nejdou recyklovat, přiznal řetězec. Na rozdíl od plastových, u nichž to možné bylo Papírová brčka z McDonaldu nejdou recyklovat, přiznal řetězec. Na rozdíl od plastových, u nichž to možné bylo 6. srpna 2019 15:24

Omezená je podle Business Insideru i samotná nabídka, protože si můžeš vybírat hlavně ze základních produktů jako Big Mac, McNuggets a hranolky. Nabídka je sice v porovnání s klasickými pobočkami omezená, samozřejmostí jsou i nápoje, zaplatit můžeš pohodlně kartou a své jídlo dostaneš do pár minut automaticky zabalené v papírové tašce. 

První taková provozovna se nachází na Fleet Street v centru Londýna, když se ale nový koncept uchytí, určitě jich bude mnohem více. Na své si přijdou ti, kteří spěchají, neradi si povídají s obsluhou a nemají u sebe hotovost.

Domů
Sdílet
Diskuse