Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. září 2019 7:30
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Kreditka od Apple se zabarví i při běžném nošení, ochránit ji můžeš díky luxusnímu pouzdru za 42 000 korun

TECH
Uložit Uložené

Pro případ, že by sis nechtěl poškodit svou Apple Card.

Novinka od kalifornského giganta s logem nakousnutého jablíčka s názvem Apple Card je venku jen pár dní, ale i za tak krátkou dobu už dokázala rozvířit vlny kontroverze na sociálních sítích. Internet se baví u toho, že ji můžeš poškodit i při běžném nošení v kapse či v peněžence, protože riflovina či kůže ji dokáží nenávratně obarvit.

Pokud bys tomu však chtěl předejít, můžeš si na ni koupit speciální pouzdro. Jak však informuje portál The Verge, podobně jako i ostatní Apple příslušenství, i toto tě vyjde pěkně draho. Ačkoliv nespadají pod společnost Apple, výrobci krytů si stejně jako kalifornský gigant myslí, že za prémiovost se platí.

Společnost Kerf, která se specializuje především na doplňky ze dřeva, nabízí pouzdro na Apple Card v hodnotě 139 dolarů (v přepočtu cca 3 300 korun). Výrobce Gray však posunul level ještě o něco výše a nabízí kryt ze stejného materiálu, z jakého je i samotná karta, tedy z titanu. Ty se prodávají za 690 dolarů (přes 16 000 korun).

Pokud však miluješ luxus, můžeš si od stejné společnosti opatřit pouzdro ze zlata v hodnotě až 1 800 amerických dolarů (v přepočtu cca 42 500 korun).

Apple Card má být revoluční kreditní kartou, kterou chce jablečný gigant konkurovat tradičním bankám. Při platbě v obchodech nabízí až 3% cashback nabíhající na účet ve stejný den, je zcela bez poplatků a Tim Cook dokonce držitelům odpustí pokuty při pozdním splacení dlužné částky.

Domů
Sdílet
Diskuse