Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. září 2019 10:26
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Elon Musk si dělá legraci z Area 51, promluvil i o kontaktu s mimozemšťany

TECH
Uložit Uložené

Muskův SpaceX je podle jeho slov na jiné úrovni než Area 51.

Miliardář Elon Musk se na konferenci World Artificial Intelligence v Šanghaji vyjádřil k několika zajímavým tématům. Mimo jiné stihl zpochybnit teorii, podle kterých USA objevilo mimozemské civilizace. 

 

Existují lidé, kteří si myslí, že jsme našli mimozemšťany. Věřte mi, že bych o tom věděl. Není to tak,“ cituje jeho vyjádření britský Express. Pokud jsi tedy v tajnosti doufal, že světové vlády natrefily na mimozemšťany a před lidstvem skrývají toto zjištění, máš zřejmě smůlu. Tedy alespoň podle Muska.

Známý vizionář během konference promluvil i o tajemné oblasti Area 51, o které se říká, že skrývá mimozemšťany a nadměrně vyspělé technologie. „Lidé se mě ptají, jestli jsem navštívil oblast Area 51. Prosím vás. SpaceX má ve skutečnosti Areu 59 a je osmkrát lepší, než Area 51,“ míní Musk.

Dále stihl podpořit výzkumné mise Marsu, protože věří, že se na Zemi dříve či později může odehrát událost, která výrazně zkomplikuje podmínky k životu a případné možnosti přesunutí lidstva na jiné planety. 

„Navzdory našim nejlepším úmyslům a všemu, co se snažíme udělat, existuje pravděpodobnost, že vnější síly nebo jakási vnitřní neautoritativní chyba zapříčiní zničení nebo narušení civilizace, kvůli kterému se už nebudeme moci přesunout na jinou planetu,“ obává se.

Doporučeno
Elon Musk žádá ochranu Země před asteroidy. Tvrdí, že ke srážce jednou určitě dojde Elon Musk žádá ochranu Země před asteroidy. Tvrdí, že ke srážce jednou určitě dojde 20. srpna 2019 11:25
Domů
Sdílet
Diskuse