Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. září 2019 14:36
Čas čtení 0:00
Matej Krajčovič

Zaměstnanec Amazonu mluvil o svých nových sluchátkách. S konkurenčními Apple AirPods v uších

TECH AMAZON
Uložit Uložené

Zábavný fail ale může mít poměrně jednoduché vysvětlení.

Společnost Amazon chystá modelovou ofenzívu a řadu nových produktů. Podle 9to5toys se objeví nové smart reproduktory Echo se zabudovaným asistentem Alexa, inteligentní brýlové rámy či prsten. 

Nejvíce pozornosti je však věnováno sluchátkům Amazon Echo Buds za necelých 130 dolarů. Jsou totiž zcela bez kabelů a jsou považovány za přímého vyzyvatele ikonických Apple AirPods.

O štuplech pochopitelně mluvil i viceprezident Amazonu pro produkty a služby Dave Limp ve svém včerejším rozhovoru pro Bloomberg.com

Problém je, že během interview z jeho uší trčely právě AirPods, tedy největší konkurent, kterého má novinka svými vlastnostmi a cenou zakopat do země. Situaci se na Twitteru zřejmě jako první vysmál technologický editor BuzzFeedu John Paczkowski.

Situace samozřejmě na první pohled vypadá jako fail velmi podobný případům, kdy výrobci telefonů s Androidem sdíleli statusy o úžasnosti svých telefonů „z Twitteru pro iPhone“.

Ve skutečnosti ale může být vysvětlení mnohem jednodušší. Předpokládáme, že sluchátko z AirPods nemuselo patřit Davu Limpovi, ale členovi televizního štábu Bloomberg TV, který tímto způsobem zajišťoval jeho spojení s moderátorkou.

Doporučeno
Apple představil nové AirPods 2. Za verzi s bezdrátovým nabíjením zaplatíš 5 790 Kč Apple představil nové AirPods 2. Za verzi s bezdrátovým nabíjením zaplatíš 5 790 Kč 20. března 2019 21:54

Pravdou je ale i to, že PR oddělení některých firem by si na neshodu důležitých tváří společnosti a produktů konkurence dalo určitě velký pozor. 

Nové Amazon Echo Buds se začnou prodávat na konci října. Slibují výborný zvuk, aktivní potlačování ruchů okolí díky technologii od Bose a výdrž minimálně 5 hodin. S opakovaným vkládáním do dobíjecího pouzdra se dostaneš až na 20 hodin.

Zamestnanec Amazonu hovoril o svojich nových slúchadlách. S konkurenčnými Apple AirPods v ušiach
Zamestnanec Amazonu hovoril o svojich nových slúchadlách. S konkurenčnými Apple AirPods v ušiach Zdroj: www.amazon.com
Domů
Sdílet
Diskuse