Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. září 2019 7:47
Čas čtení 0:00
Alexandra Murajdová

Žena se na ulici snažila přimět muže, aby jí přes Face ID odemkl telefon. Výsledkem jsou záběry jako z akčního filmu

ZAJÍMAVOSTI IPHONE
Uložit Uložené

Člověk v jejich blízkosti si na začátku myslel, že mu do očí stříká slzný sprej.

Když přišel Apple s novinkou Face ID, mnoho lidí o funkci pochybovalo. Báli se odhalení soukromí, nemysleli si, že je to bezpečné. Nevěděli, zda se telefon nebude dát odemknout fotkou nebo někým, kdo se majiteli podobá. Apple všechny tyto pochyby vyvrátil.

Na ulici se však stalo něco, s čím nepočítal asi nikdo. Možná jsi nad tím, jak si s touto novinkou poradí žárliví partneři, neuvažoval ani ty sám, ale věř, že po 25sekundovém videu už budeš.

Na Twitteru totiž koluje video zachycující muže se ženou, pravděpodobně pár, jak sedí na lavičce, informuje The Daily Dot. Potom ale začne žena muže nutit, aby jí odemkl telefon svým obličejem. Když se iPhonem dostane k jeho obličeji, zavírá oči a kryje si obličej. Elegantně se kroutí a vyhýbá se tak odemknutí svého telefonu.

Doporučeno
Apple není technologický lídr, jen kopíruje konkurenci. I proto zůstává na vrcholu Apple není technologický lídr, jen kopíruje konkurenci. I proto zůstává na vrcholu 23. září 2019 11:02

Uživatel, který video zveřejnil, říká, že si nejprve myslel, že mu žena stříká do očí slzný sprej, avšak zanedlouho přišel na to, že to tak vůbec není. 

Domů
Sdílet
Diskuse