Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. října 2019 8:12
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Někdo ve Photoshopu vymazal Tekashimu všechna tetování z obličeje. Poznal bys ho?

HUDBA
Uložit Uložené

Ačkoliv již pravděpodobně verze týkající se vstupu do programu na ochranu svědků není ve hře, někdo se nechal pořádně unést.

Stále probíhá Tekashiho klíčový soudní proces, v rámci něhož se rozhoduje, zda dokázal správně usvědčit každého jednoho člena nebezpečného gangu výměnou za svobodu.

Aktuálně se několikatýdenní jednání nachází v nejnáročnější části pro duhového rapera, protože dokazuje, zda byl skutečně svými kolegy unesen a okraden o hotovost a šperky ve výši 750 tisíc dolarů, nebo šlo o fingovanou akci, aby zvýšil pozornost o svou osobu.

Doporučeno
Ego: Tekashi nebyl žádný gangster. Byl v rozpacích, když měl přeskočit plot na koupališti Ego: Tekashi nebyl žádný gangster. Byl v rozpacích, když měl přeskočit plot na koupališti 26. září 2019 18:46

Jelikož si únosce a 6ix9ine ve výpovědích protiřečí a neexistuje očitý svědek, bude na prokuratuře a soudu určit, která verze je důvěryhodnější.

Právě toto by však měla být jediná překážka, která by ještě mohla raperovi bránit při cestě na svobodu. Dnes již víme, že po propuštění nechce vstoupit do programu na ochranu svědků, právě naopak, má v plánu ještě intenzivněji rozjet kariéru. Počítá s tím, že sobě a své rodině bude muset zaplatit nepřetržitou ochranku, alespoň ušetří stovky tisíc dolarů, které by jinak zaplatil za odstranění tetování.

Doporučeno
6ix9ine si myslí, že se ho rapeři bojí a na udavačství rychle zapomenou. Tvrdí, že bude po propuštění ještě slavnější 6ix9ine si myslí, že se ho rapeři bojí a na udavačství rychle zapomenou. Tvrdí, že bude po propuštění ještě slavnější 1. října 2019 8:16

I přesto se našel někdo zvědavý, koho zajímalo, jak bude kontroverzní interpret vypadat bez četných tetování na tváři. Když už měl umělec jménem Mitchell Wiggs Photoshop otevřený, Tekashimu odstranil i ikonické duhové vlasy a vyměnil je za obyčejný sestřih. Tak co, poznal bys ho?

Niekto v Photoshope vymazal Tekashimu všetky tetovania z tváre. Spoznal by si ho?
Niekto v Photoshope vymazal Tekashimu všetky tetovania z tváre. Spoznal by si ho?
Domů
Sdílet
Diskuse