Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. října 2019 21:36
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Letadlo muselo nouzově přistát kvůli hádce muže a ženy. Kromě nadávek létaly i plivance

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Z paluby bylo nakonec vyhozeno až sedm lidí.

Na palubě jednoho z letadel dopravce easyJet se odehrála pořádná hádka. Během letu z Manchesteru do Tenerife se mezi sebou popralo sedm lidí. Křičeli na sebe, plivali a nadávali si. Utišit se je snažil i personál letadla, avšak marně.

Jak informuje The Independent, agresivní pasažéři začali verbálně napadat i letušky. Jelikož se situace stále více vyhrocovala, piloti ji vyhodnotili jako příliš nebezpečnou pro pokračování letu, a proto byli nuceni nouzově přistát v portugalském městě Faro.

Z paluby bylo vyhozeno sedm lidí včetně muže, který měl celý konflikt začít s neznámou ženou. Zbylí pasažéři se do konfliktu údajně přidali až poté, co dvojice v hádce nepřestávala. Hlavní iniciátor měl ženě dokonce i plivnout do obličeje.

Celé to mělo začít přibližně dvě hodiny po vzletu. Podle výpovědí očitých svědků mělo dokonce dojít i k fyzickým útokům. Posádka se zpočátku snažila konflikt vyřešit tak, že hádavce prosadila na opačné konce letadla. To však ani zdaleka nepomohlo. 

„Potvrzujeme, že let EZY1903 z Manchesteru do Tenerife se 3. října odklonil do portugalského Fara v důsledku toho, že někteří cestující na palubě narušovali let. Cestující byli odvedeni policií a letadlo pokračovalo ve svém letu do Tenerife,“ tvrdí mluvčí easyJetu.

Doporučeno
Žena otevřela v letadle nouzový východ. Důvodem bylo, že se chtěla nadýchat čerstvého vzduchu Žena otevřela v letadle nouzový východ. Důvodem bylo, že se chtěla nadýchat čerstvého vzduchu 2. října 2019 20:44

„Naše posádka je vyškolená na to, aby posoudila a vyhodnotila všechny situace a jednala rychle a přiměřeně, aby zajistila, že bezpečnost letu a ostatních cestujících nebude ohrožena,“ dodává mluvčí.

Domů
Sdílet
Diskuse