Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Obsah vznikl ve spolupráci se společností adidas.
8. října 2019 14:56
Čas čtení 0:00
Sponzorovaný obsah

Přišly známé osobnosti na představení jedinečného prostoru adidas Runbase cvičit, nebo si užívat párty?

MÓDA ADIDAS
Uložit Uložené

V naší reportáži se dozvíš, co je nový prostor adidas Runbase, který vyrostl v centru Prahy jako Mekka sportu.

Během uplynulého víkendu jsme si nemohli nechat ujít jedinečnou otevírací párty unikátního prostoru adidas RUNBASE, který se nachází v pražském Karlíně. Na běžecké mapě Evropy se tak nachází nové důležité místo – Mekka sportu, která je zároveň i útočištěm pro všechny zastánce silových tréninků, zároveň zde můžeš absolvovat i hodiny jógy, workshopy a četné komunitní akce.

Vše jsme si na vlastní kůži vyzkoušeli i my a zároveň jsme měli možnost vyzpovídat pár návštěvníků, mezi nimiž nechyběli ani Jirka Král s přítelkyní Kao. Ti nám prozradili, zda si více užívají aktivní relax, nebo ležení u moře a dokonce se i oni sami o sobě dozvěděli informace, které doteď nevěděli.

Prostor adidas RUNBASE nebude jen o náročné fyzické zátěži, je postaven na 5 základních pilířích – pohyb, mysl, regenerace, výživa a doplňky, resp. oblečení. Jedinou podmínkou pro to, aby ses mohl dostat do RUNBASE Prague, je členství v adidas Runners Prague a registrace na tréninky přes bezplatnou aplikaci adidas Running.

Vítán je každý – profesionálové i začátečníci, unavení i plní energie. Více informací a rozpis tréninků najdeš ve skupině adidas Runners Prague na Facebooku.

Doporučeno
adidas otevřel v Praze ve velkém stylu Mekku pohybu adidas otevřel v Praze ve velkém stylu Mekku pohybu 7. října 2019 21:27
Domů
Sdílet
Diskuse